Život

Burme belo zlato – moderan i atraktivan izbor

Burme belo zlato – moderan i atraktivan izbor

Burme su neizostavan deo venčanja parova, koji je deo stvaranja čvrstih veza i jedinstva koje simbolizuje prstenje na desnoj ruci. Od davnih vremena, neguje se običaj darivanja burme od strane mlade mladoženji i obrnuto, ili ih poklanjaju kumovi. Da bi deo procedure venčanja, ali i simbol ljubavi i deo tradicije bio ispoštovan, biraju se burme koje će se najviše dopasti budućim supružnicima. 

Burme belo zlato gotovo da su omiljene mladim parovima, kao i velikom broju drugih mladenaca koji se u savremenom dobu odlučuju na čin venčanja. Bela boja može da liči na srebro, ali samo na prvi pogled, jer vešti poznavaoci kvaliteta i trajnosti zlata uvek naprave razliku u sekundi. 

Bela boja zlata za burme velike vrednosti

Veliki broj mladenaca i danas bira žuto zlato, ali su burme u beloj boji izrazito popularne. Odlikuje ih velika vrednost i identičan kvalitet kao i kada je u pitanju od davnina poznata žuta boja, kao simbol neprocenjivog značaja plemenitog metala. Burme belo zlato najčešće se izrađuju od čvrstih struktura, sa udelom zlata od 14 karata. Veći procenat zlata u ukupnom primerku u odnosu na dobro poznatu varijantu od žiga 585 i 58.5% učešća koji je karakteritičan za više vrsta nakita, bira se kako bi se postigla čvrsta struktura burme. 

Svakako, podrazumeva se da burme belo zlato imaju ogromnu vrednost, a često i značajnu težinu s obzirom da su čvrste. Mogu imati širinu od 5 milimetara ili čak više, prema željama parova. Veće dimenzije burme rezultiraju i značajnijom težinom i nešto većom cenom. Obično su inovativne opcije kao što su anatomske burme nešto lakše, jer se kreiraju na način da daju prstu komfor, udobnost i osećaj lagodnosti, bez pritiska i stresa prilikom navikavanja i svakodnevnog nošenja. 

Besprekorna boja i dizajn burme belo zlato

Burme belo zlato odlikuje intenzivno siva boja, koja može biti u sjajnoj, matiranoj ili kombinovanoj varijanti. Bilo da su kreirane u zaobljenoj ili ravnoj varijanti, veoma su svedene, univerzalne i mogu se nositi u svim prilikama. Takođe, dizajn današnjih modela u toj meri je inoviran, da je moguće pronaći unikatne primerke, koji su jedinstveni i izrađuju se u samo jednom paru. Jednostavno se kombinuju uz druge komade nakita, čak i kada imaju dodatak žutog ili roze zlata. Posebno su burme belo zlato raznovrsne za dame, jer one vole brojne detalje, dodatke i specijalno osmišljene kreacije. 

Dizajn za burme belo zlato može da bude osmišljen i od strane kupaca, što će vrhunski juveliri jednostavno pretvoriti u savršen model prstena. Ne samo da ostavljaju bez daha i nose se sa uživanjem, već su unikatne i besprekorno usklađene sa ličnošću osoba. Često parovi odaberu identične modele burme, što je simbol jedinstva i dogovora. Sa druge strane, čak i različiti odabiri rezultat su međusobnog uvažavanja pojedinačnih težnji i želja u pogledu dizajna burme belo zlato, žuto ili drugih tonova. 

Moderni parovi vole da odaberu burme od belog zlata, koje su kvalitetne, čvrste i imaju nepromenjivu boju tokom vremena. Uz to, veoma značajna karakteristika jeste udobnost u kombinaciji sa vanvremenskim dizajnom, koji će uvek biti popularan i atraktivan. Ukoliko je i cena pristupačna, zadovoljstvo parova je još veće, a vrhunske zlatare sve to obezbeđuju za osmeh svojih kupaca.

Share this post

About the author