Ženske priče

Tri razloga zbog kojih bade mantili treba da budu sastavni deo prtljaga za letovanje

Tri razloga zbog kojih bade mantili treba da budu sastavni deo prtljaga za letovanje

Sezona letovanja je već počela i svi koji već nisu na moru ili planini se spremaju za putovanje. Kako odlazak na letovanje ne podrazumeva samo pranje i pakovanje garderobe i obuće, već i sastavljanje spiskova i odlazak u kupovine zbog nabavke svih neophodnih sitnica, lekova i obnavljanja garderobe, obuće, peškira za plažu, pripreme traju dugo.

Najčešći savet za sve koji planiraju odlazak na letovanje je da makar dve nedelje ranije počnu sa sastavljanjem spiskova za kupovinu i pakovanje kako nešto ne bi zaboravili. Ovog saveta se pridržava mali procenat ljudi, dok većina piripreme odlaže do poslednjeg trenutka i zbog toga se uvek dogodi da se nešto od stvari zaboravi. Jedna od stvari koju ne bi trebalo da zaboravite, a nekako uvek ostane van kofera je bade mantil.

Bade mantili su izuzetno praktični

Ukoliko ćete biti u smeštaju koji ne nudi bade mantile kao sastavni deo smeštaja, trebalo bi da ih ponesete iz čisto praktičnih razloga. Bade mantili su odlična opcija ako ste rezervisali smeštaj koji u svom sastavu ima bazen ili saunu. Jednostavno ga možete ogrnuti ujutru i otići na plivanje ili u saunu, a potom u njemu otići na doručak. Iako ova vrsta hotela uglavnom ima bade mantile za goste, međutim, ako Vam se ne sviđa ideja da oblačite nešto što je u hotelskoj ponudi, jednostavno ponesite svoj.

Bade mantil za romantično putovanje sa partnerom

Na romantično letovanje sa partnerom žene se trude da ponesu najbolje komade donjeg veša i lepe spavaćice. Te romantične spavaćice su uglavnom sašivene od finih materijala, kao što su saten i svila, i najčešće su ukrašene finom čipkom. Uz spavaćice za trudnice uglavnom se prodaju i odgovarajući bade mantili, koji su skrojeni od istog materijala. Ovakva kombinacija spavaćice i bade mantila je izuzetno praktična za letovanje jer ćete moći da odmah nakon ustajanja obučete bade mantil i na terasi doručkujete ili popijete kafu. Pored praktičnog dela, ovako uklopljene spavaćice i bade mantili će učiniti da se osećate mnogo lepše i ženstvenije i celom odmoru će dati jednu romantičnu notu. Ukoliko u svom mestu ne možete da nađete romantičnu spavaćicu i pripadajući bade mantil online prodaja je odlična opcija za kupovinu ovakvih kompleta.

Sastavni deo opreme za plažu ukoliko letujete sa decom

Bade mantili bi brebalo da budu sastavni deo Vaše torbe za plažu ukoliko idete na more sa decom. Svi znamo da mališani na plaži većinu vremena provode igrajući se u vodi. Onda kada uspemo da ih nateramo da izađu, uglavnom su se već toliko smrzli, da ih moramo na brzinu ugrejati i nahraniti, pre nego što ponovo otrče na kupanje. Za ovakve situacije su najpraktičniji bade mantili koje ćete nakon brisanja obući deci. Dok mališani užinaju bade mantili će ih ugrejati i biće spremni za nove avanture u vodi. Dečiji bade mantili se obično prave sa motivima njihovih omiljenih crtanih junaka, pa nećtete imati problem da ih obučete i najprobirljivijijm mališanima. Za ovakav bade mantil cena je ista kao i za one obične, pa to neće predstavljati dodatni trošak Vašem budžetu koji je najverovatnije opterećen zbog priprema za letovanje.

Share this post

About the author